September

Misjon blant innvandrere

Daiga og Shervin er nå kommet tilbake fra ferien i Latvia som er Daigas hjemland. I august har Shervin besøkt venneflokker og menigheter i Neslandsvatn, Tromsdalen og Lillesand. I september har reisen gått til Brubakken Evangeliesenter, Sandefjord og Kvinesdal, foruten at han har talt her i Betania. Vi takker Gud for vår bror og tjenesten hans, og for de åpne dørene han har fått rundt omkring.

 

www.misjon-blant-innvandrere.com 

som har kontonummer 2801 11 84482

Predikantbesøk og møter

Søndag 1. sept. blir Tore Kristiansen med oss – alltid godt og friskt å høre vår bror.

Lørdag 7. sept. starter de Internasjonale møtene opp igjen etter ferien. Daiga, Shervin og sangkrefter deltar her. Som vanlig blir det noe å «bite i». Husk at møtet begynner kl 16:00. Shervin taler også i møtet søndag 8. sept. Sangkrefter vil bli avertert.

Tirsdag 10. sept. kl. 19:00 starter også Søstermisjonen opp igjen etter ferien. Turid Andersen leder og underviser.

Søndag 15. sept. har vi den glede å få besøk av Yvonne Brown fra Nord-Irland. Hun er godt kjent her fra tidligere, og det er hyggelig at hun kan være med oss på møtet. Betania Sanggruppe blir også med i møtet.

Onsdag 18.sept. kl. 19:00 blir det igjen bibel, samtale og bønn med undervisning av Shervin. Det blir også kaffe og noe å «bite i».

Søndag 22. sept. kl. 18:00 blir Olav Dahl med oss. Vår bror er godt kjent hos oss nå, og vi takker Gud for den støtte han er for vår forsamling.

Vidar Aronsen taler i møtet søndag 29. sept. Vår bror er godt kjent hos oss. Han står på med hjelpesendinger til Ukraina, bibelspredning i Kina og i flere andre land. Familien Sveinungsen blir også med i møtet med sang og vitnesbyrd. Det blir misjonsoffer den kvelden til arbeidet som vår bror står i.

Tilbakeblikk

Søndag 2. og 9. juni hadde vi besøk av Berit og Arne Øystein Rambekk. Olav Dahl var med oss søndag 16. juni. På sankthans var vi samlet hos Georgeta og Morten Haugland på Vik. Det var virkelig en fin samling (se omtale). Shervin talte i møtet 30. juni, og 7. juli hadde vi besøk av Tore Kristiansen. Vi er takknemlig til Gud for a at vi får lytte til rik og sunn forkynnelse. Etter ferien startet vi opp igjen søndag 28. juli med våre venner Anne Berit og Torbjørn Arnesen. Gledelig å se så my folk i ferietiden. Når det gjelder august måned, så har vi hatt besøk av Tore Kristiansen, og Shervin talte i møtet 4. august. Olav Dahl taler i møtet søndag 18. august, hvor det også er brødsbrytelse. Mens dette bladet deles ut, er vi samlet til menighetens festsamling. Det markeres at Roald har vært leder i over 50 år, og at Shervin innsettes som leder. Videre er det barnevelsignelse. Betania Sanggruppe deltar, og misjonær Vidar Aronsen taler. Det blir et fyldig referat i oktobernummeret av Betania-Nytt.

Maling av vårt lokale

Tiden er nå kommet for at vi må male hele lokalet utvendig. Vi har fått et pristilbud av et firma som lyder på kr. 120 000,- med maling og moms. Selv om det er et stort beløp, så er prisen bra når vi tenker på at det må brukes lift, og at vasking, skraping og grunning er med i prisen. Det er jo et lite løft for menigheten, så vi er takknemlig om vi kan strekke oss litt lenger for å gi en gave til formålet. Du kan sende direkte til menighetens bank kto. 2800 62 43705 eller sende på Vipps-nummeret vårt 126981 eller gi i kollekten. La oss løfte i flokk her. Hjertelig takk til dere alle!

Bønnesamlingene

på tirsdag kl. 11:00 og torsdag kl. 19:00 er nå i full gang etter sommeren. Det er godt å vite at vi har en Gud som hører bønn og svarer på bønn. Det var i sitt hjerte Hanna ba. Bønnelivet har med hjertespråket vårt å gjøre. Elisa ba og himmelen gav og ba atter. Gud signe oss til å være med her. Det er plass til flere på bønnesamlingene.

Hjertelig takk

vil vi si til våre venner Georgeta og Morten Haugland for samlingen på sankthans-aften. Vi er overveldet og takknemlige. Det var en god flokk som var samlet, og vi koste oss storlig. Våre venner hadde lagt alt til rette, slik at vi fikk grillet for dem som ønsket det. En liten andakt og sang hørte med. Så i følge våre venner kan dette bli en tradisjon. Gud signe dere, og igjen et hjertelig takk.